Mobiele forum-uitbreiding Tapatalk nu gratis te gebruiken

Vervanging van de nieuwspagina van MozBrowser.
Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11229
Lid geworden op: 19 September 2003, 5:09
Mozilla/5.0 Firefox/3.5.6 Tapatalk/1.16.0

Mobiele forum-uitbreiding Tapatalk nu gratis te gebruiken

Berichtdoor nirwana » 18 Juni 2013, 10:00

Enige tijd geleden kregen we de vraag of we op ons forum ook ondersteuning zouden kunnen bieden voor Tapatalk, een stuk software (app) waarmee je op een mobiele telefoon (smartphone) forum-berichten kunt lezen en plaatsen.

Dat hebben we toen aan ons forum toegevoegd, want de installatie was redelijk eenvoudig (map aanmaken op de server, software uploaden en gaan).

Vanochtend was in een nieuwsbrief van Tapatalk te lezen dat hun app nu ook gratis te gebruiken is. Tot op heden weerhield dat waarschijnlijk menigeen om deze software te gebruiken, maar die barriere is nu geslecht.

Tapatalk heeft apps voor Android-toestellen (Samsung, HTC, LG, etc) en ook voor de apparaten van Apple (iPhone, iPod, iPad), dus de kans is groot dat er ook voor jouw telefoon Tapatalk beschikbaar is.

Ik hoop niet dat binnenkort iedereen Firefox aan de kant schuift en dan maar Tapatalk gaat gebruiken, maar het kan een handige uitbreiding zijn.

PS: als test is ook dit bericht met Tapatalk (op een iPhone 3GS) geplaatst. Benieuwd welke useragent-string dat nu opl
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over GIMP, Mozilla, OpenOffice.org / LibreOffice, opensource en Windows 10 ]

Terug naar “Nieuws & Downloads”