Firefox is nog actief en moet eerst herstart worden

Tips voor de Firefox-browser. Zie ook de Nederlandstalige Firefox Help-pagina's voor handige Firefox-tips.
shak84ira
Berichten: 6
Lid geworden op: 7 Februari 2006, 13:11

Firefox is nog actief en moet eerst herstart worden

Berichtdoor shak84ira » 7 Februari 2006, 13:19

Het gebeurt dat ik de melding krijg : Firefox is nog actief en moet eerst herstart worden of U moet uw systeem heropstarten. Ik moet steeds dat laatste doen want ik kan niet meer in firefox tot mijn PC heropgestart is. Bestaat er geen andere mogelijkheid om firefox te herstarten?

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1847
Lid geworden op: 24 September 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Berichtdoor Sipster » 7 Februari 2006, 13:35

is een typisch win XP probleem... xp heeft moeite met firefox afsluiten...
je kunt dan op cntrl alt delete drukken om de taskmanager te krijgen , dan moet je in het tabblad processen firefox zoeken en beëindigen...
je kunt firefox dan weer gewoon opstarten..
Succes
Wees meester en vormgever van jezelf

STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

J. de Boer
Berichten: 13
Lid geworden op: 27 Januari 2006, 17:18

Berichtdoor J. de Boer » 8 Februari 2006, 11:23

sipster schreef:is een typisch win XP probleem... xp heeft moeite met firefox afsluiten...
????????? Weet je dat zeker? Ik herken dit nl. absoluut niet!

Gebruikersavatar
moZes
Berichten: 1509
Lid geworden op: 30 Oktober 2003, 9:49
Locatie: Leeuwarden

Berichtdoor moZes » 8 Februari 2006, 11:42

sipster schreef:je kunt dan op cntrl alt delete drukken

Of nog sneller CTRL^SHIFT^ESC

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1847
Lid geworden op: 24 September 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Berichtdoor Sipster » 8 Februari 2006, 11:53

J. de Boer schreef:
sipster schreef:is een typisch win XP probleem... xp heeft moeite met firefox afsluiten...
????????? Weet je dat zeker? Ik herken dit nl. absoluut niet!


Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel niet dat het bij iedereen voorkomt , en zeker ook niet altijd... maar dat het alleen (naja misschien voornamelijk) bij win XP voorkomt.
het komt bij mij heel nu en dan voor... gisteren toevallig, daarvoor echt maanden niet
Wees meester en vormgever van jezelf



STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1847
Lid geworden op: 24 September 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Berichtdoor Sipster » 8 Februari 2006, 11:56

moZes schreef:
sipster schreef:je kunt dan op cntrl alt delete drukken

Of nog sneller CTRL^SHIFT^ESC

grappig dat dat ook werkt :)
maar wat is daar sneller aan? ik zie vast iets over het hoofd
Wees meester en vormgever van jezelf



STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
moZes
Berichten: 1509
Lid geworden op: 30 Oktober 2003, 9:49
Locatie: Leeuwarden

Berichtdoor moZes » 8 Februari 2006, 11:59

sipster schreef:
moZes schreef:
sipster schreef:je kunt dan op cntrl alt delete drukken

Of nog sneller CTRL^SHIFT^ESC

grappig dat dat ook werkt :)
maar wat is daar sneller aan? ik zie vast iets over het hoofd

Dan hoef je niet meer op taakbeheer te klikken :D

Gebruikersavatar
ByteWarrior
Berichten: 3831
Lid geworden op: 15 Oktober 2003, 14:56
Locatie: Tielt-Winge, België

Berichtdoor ByteWarrior » 8 Februari 2006, 12:10

moZes schreef:
sipster schreef:
moZes schreef:
sipster schreef:je kunt dan op cntrl alt delete drukken

Of nog sneller CTRL^SHIFT^ESC

grappig dat dat ook werkt :)
maar wat is daar sneller aan? ik zie vast iets over het hoofd

Dan hoef je niet meer op taakbeheer te klikken :D

En je kan het met één hand. ;-)

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1847
Lid geworden op: 24 September 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Berichtdoor Sipster » 8 Februari 2006, 12:10

ik snap het nogsteeds niet :?
ik zie echt geen enkel verschil of ik nu ctrl alt del of ctrl shift esc gebruik, ik krijg echt precies hetzelfde scherm met precies hetzelfde tabblad voor (in beide gevallen het tabblad dat voorstond bij de vorige keer dat taakbeheer gesloten is....

dus waar zou ik op taakbeheer moeten klikken?


even voor de goede orde.. hebben we het allebeide over win XP?
Laatst gewijzigd door Sipster op 8 Februari 2006, 12:13, 1 keer totaal gewijzigd.
Wees meester en vormgever van jezelf



STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox

Gebruikersavatar
Sipster
Berichten: 1847
Lid geworden op: 24 September 2005, 10:39
Locatie: wageningen

Berichtdoor Sipster » 8 Februari 2006, 12:11

ByteWarrior schreef:
moZes schreef:
sipster schreef:
moZes schreef:
sipster schreef:je kunt dan op cntrl alt delete drukken

Of nog sneller CTRL^SHIFT^ESC

grappig dat dat ook werkt :)
maar wat is daar sneller aan? ik zie vast iets over het hoofd

Dan hoef je niet meer op taakbeheer te klikken :D

En je kan het met één hand. ;-)


tja, ik heb een beetje korte fingers.... :D

edit, ah, maar je kunt natuurlijk ctrl en shift allebeide tegelijk met je duim indrukken, ja dan lukt het wel:)
Wees meester en vormgever van jezelf



STOP suffering the web, START surfing it, use FireFox


Terug naar “Tips voor Firefox”