rabobank instellen in firefox

Tips voor de Firefox-browser. Zie ook de Nederlandstalige Firefox Help-pagina's voor handige Firefox-tips.
Gebruikersavatar
magicmans
Berichten: 241
Lid geworden op: 8 Januari 2005, 17:45

rabobank instellen in firefox

Berichtdoor magicmans » 23 Januari 2005, 15:36

Hier staat het heel mooi beschreven, wellicht een plan voor de Mozbrowser mensen om dit op te slaan (mocht de pagina zelf ooit verdwijnen) :lol:

http://vanmelick.com/rabo/firefox/

Gebruikersavatar
sc00zy
Berichten: 1817
Lid geworden op: 22 Juli 2004, 10:03
Locatie: Assen

Berichtdoor sc00zy » 23 Januari 2005, 15:47

Bedankt voor het melden. Maar als je had gezocht op het forum dan was je deze tip al vaker tegengekomen ;)

Hij staat in elk geval op de goede plek nu :)

Gebruikersavatar
magicmans
Berichten: 241
Lid geworden op: 8 Januari 2005, 17:45

Berichtdoor magicmans » 23 Januari 2005, 16:18

sc00zy schreef:Bedankt voor het melden. Maar als je had gezocht op het forum dan was je deze tip al vaker tegengekomen ;)

Hij staat in elk geval op de goede plek nu :)


weet ik, daarom heb ik hen nu ook hier geplaatst :wink:

Gebruikersavatar
nirwana
Beheerder
Berichten: 11221
Lid geworden op: 19 September 2003, 5:09

Berichtdoor nirwana » 23 Januari 2005, 22:30

magicmans schreef:weet ik, daarom heb ik hen nu ook hier geplaatst
Als je op het forum een interessant onderwerp hebt gevonden dat goed past in een van deze nieuwe tip-secties, stuur dan even een PB naar sc00zy of ondergetekende zodat wij het bericht naar de Tips-sectie kunnen verhuizen. Dan krijgen we hier geen berichten die weer doorverwijzen naar andere berichten op het forum.

Alleen ben ik zelf komende week afwezig (vakantie; moet ook gebeuren), dus kun je sc00zy ermee lastig vallen.
Met vriendelijke groet,

Martijn
[ Mede-oprichter + webmaster MozBrowser | beheerder Startpagina's over GIMP, Mozilla, OpenOffice.org / LibreOffice, opensource en Windows 10 ]

edwin
Berichten: 23
Lid geworden op: 10 December 2004, 16:21
Locatie: zaanstad

rabobank internetbankieren

Berichtdoor edwin » 23 April 2005, 23:44

bij mij werkt het niet helemaal.
ik kan de pagina wel zien .
maar ik kan geen overschrijvingen doen met firefox.
in IE lukt het wel.
ik heb diverse instellingen veranderd volgens die site,
http://vanmelick.com/rabo/firefox/#i1
ook dat getal van 3 naar 1 veranderd,maar toen kon ik de pagina niet eens meer zien.

groet Edwin

edwin
Berichten: 23
Lid geworden op: 10 December 2004, 16:21
Locatie: zaanstad

pagina niet zien

Berichtdoor edwin » 28 Juni 2005, 23:14

het lukt nu wel .
soms moet je wat proberen.
en de antwoorden zijn goed.
EDWIN


Terug naar “Tips voor Firefox”