opstarten firefox 3.0

In de Wiki staan per onderwerp uitgebreide beschrijvingen van Mozilla-termen om zo iedereen snel op weg te helpen.
De Wiki maakt het ook mogelijk dat iedereen eraan kan toevoegen en wijzigen. In dit forum wordt daarover meer uitleg gegeven en kun je erover discussieren.
fishweel01
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 September 2008, 8:44
Locatie: ermelo

opstarten firefox 3.0

Berichtdoor fishweel01 » 19 September 2008, 9:24

Na de upgrade naar 3.0 doet zich ineens wat vreemds voor na een aantal keren FF gebruikt en weer afgesloten te hebben. Als ik dan nl. FF aanklik, verschijnt firtefox gewoon niet. Opnieuw installeren lukt niet want systeem meldt dat firefox eerst afgesloten moet worden. Kan FF echter niet afsluiten omdat hij onzichtbaar is. Als ik vervolgens laptop opnieuw opstart is een herinstallatie FF niet nodig want hij doet het weer maar ook weer maar 2 of 3 keer !!! Reden/oplossing ?

Gebruikersavatar
RHPJS
Berichten: 231
Lid geworden op: 23 Augustus 2008, 12:25
Locatie: Achterhoek

Berichtdoor RHPJS » 19 September 2008, 15:51

In taakbeheer kun je het ook afsluiten.

PS: Heb je al 3.0.1?

fishweel01
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 September 2008, 8:44
Locatie: ermelo

reactie rhpjs

Berichtdoor fishweel01 » 19 September 2008, 17:13

ondanks sluiten in taakbeheer, blijft er een schermpje oppoppen met sluit FF af. Ja, gebruik al FF 3.0.1.

Gebruikersavatar
RHPJS
Berichten: 231
Lid geworden op: 23 Augustus 2008, 12:25
Locatie: Achterhoek

Berichtdoor RHPJS » 19 September 2008, 17:15

En in veilige modus?

Gebruikersavatar
Pettic
Berichten: 3352
Lid geworden op: 28 November 2004, 11:45
Locatie: Rotterdam

Berichtdoor Pettic » 19 September 2008, 19:16

Maak een nieuw profiel aan en probeer het dan nog een keer.

fishweel01
Berichten: 3
Lid geworden op: 19 September 2008, 8:44
Locatie: ermelo

probleem verdwenen !!!

Berichtdoor fishweel01 » 28 September 2008, 22:26

na update naar 3.0.3 probleem verdwenen !!!!

frixie
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 September 2008, 13:59

Berichtdoor frixie » 29 September 2008, 14:09

damn ik heb het zelfde probleem en ben nu al 2 dagen bezig om het te verhelpen en heb echt al van alles geprobeerd wat hier in het forum staat maar helaas zonder resultaat..

had ff 2. geupdate naar 3 en dat deed het niet dus weer terug naar 2 wat even goed heeft gegaan en ineens gebeurde er helemaal niks meer als ik het icoontje aanklikte. alles eraf gegooid, opnieuw geinstalleerd 2 en ook 3 maar er gebeurd gewoon helemaal niks meer. heb mijn firewall ook al uitgezet en geprobeerd een nieuw profiel aan te maken maar helaas... dus wie kan mij helpen???

Gebruikersavatar
RHPJS
Berichten: 231
Lid geworden op: 23 Augustus 2008, 12:25
Locatie: Achterhoek

Berichtdoor RHPJS » 29 September 2008, 14:10

Na de 3.0.3 update is er bij mij niets veranderd.

frixie
Berichten: 2
Lid geworden op: 29 September 2008, 13:59

Berichtdoor frixie » 29 September 2008, 14:28

heb 3.0.3 nu ook maar hij doet niks als ik hem aanklik :(
kan wel een beetje met de compu overweg maar ben geen expert helaas :D


Terug naar “MozBrowser Wiki”